FLASH
Serras: The Oueens contillion Ester: Down
Klik hér hvis du har et 56 K modem
Heftig mail

Moderne folk-rock i en heftig, spilleglad og elektrisk udgave - og i flot visuel udklædning. Det bliver resultatet, når en række internationale kontaktpersoner og beslutningstagere inden for musikkens verden lukker op for den seneste e-mail fra ROSA – Dansk Rock Samråd, der linker videre til den nyproducerede Flash-single ”Dronningens Contillion” med Serras.

Nummeret er fra Serras’ andet og nye album ”Second Hand”, som fortsætter den opdatering af dansk 1700-tals musik, som gruppen fik så positiv respons på efter debut-cd’en fra 1999. Og som har givet dem jobs på internationale anerkendte festivaler - danske som udenlandske – a la Roskilde, Midtfyn, Tønder, Celtic Connection i Glasgow, Norddischer Klang i Tyskland, belgiske Dranouter m.m.

Nu sendes Flash-udgaven af ”Dronningens Contillion” rundt til ROSAs kontaktnet for at skabe yderligere opsigt omkring Serras og dansk musik i udlandet – lige som det er blevet gjort med de fem forudgåënde Flash-singler. Og at der kommer reaktioner fra det internationale kontaktenet kan Flash-kunstnerne tale med om. Det gælder Indigo Sun oven på ”You Don’t Fool Me” – flere engelske selskaber overvejer pt. engagement med gruppen - men også Ester Brohus efter maj-rundsendingen af ”Down”, der er den seneste Flash-udgivelse inden Serras’ nu kommer til.

Med Flash-filmene og den efterfølgende mail-rundsending har ROSA skabt en ny og lettilgængelig formidling af dansk musik i udlandet – med eksport for øje.
Filmene produceres i samarbejde med Århus Filmværksted og billedkunstneren Mikael B. Hansen. Ud over Ester Brohus, Serras og Indigo Sun har filmene med Tina Dickow, Swan Lee og Superheroes allerede gjort indtryk – de to sidstnævnte på festivalerne i MIDEM (Frankrig) og South By SouthWest (USA).

2001 er forsøgsår for Flash-produktionerne og i alt syv ventes udsendt. Foreløbig. Næste projekt bliver med Mofus. Ud over ROSA og Århus Filmværksted støtter Århus Kommune projektet.

FLASH-ARKIV
Swan Lee: Tomorrow Never Dies
Tina Dickow
56K modem / ISDN+
Superheroes: Miami
Superheroes
56K modem / ISDN+

Indigo Sun: You Don't Fool Me
Indigo Sun:
56K modem / ISDN+